IKEBANA OG HØYKVALITETS MASSASJE


På DaiKai har vi alltid minst én ny Ikebana - japansk blomsterkunst -  i resepsjonen hver uke. Vi anbefaler at du lar den være starten på din wellness opplevelse hos oss og bruker ihvertfall noen sekunder ekstra på å se nøye på blomstene og arrangementet. Da har du allerede begynt å flytte hjernens oppmerksomhet fra stress til ro. Det vi ønsker å gjøre på DaiKai er nettopp å hjelpe deg til å senke skuldrene, føle at du har et pusterom i hverdagen og ta bort mye av det stresset som har akkumulert seg i løpet av en travel periode. 


Etter vårt syn skal en høykvalitets forebyggende wellness massasjeopplevelse inneholde mange elementer som alle virker i samme retning, nemlig å gi deg roen tilbake i kropp og sinn. Ikebana er ett sånt element. Duft av aromatiske oljer, lyden av rislende vann og dempet japansk eller asiatisk musikk er andre elementer. 


En hyggelig mottakelse først av en blid og rolig resepsjonist og så en vennlig, avslappet og fokusert terapeut er viktig. Flertallet av DaiKai’s terapeuter har bachelorgrad i fysioterapi eller tilsvarende relevant fagkrets og alle har solid utdannelse og lang erfaring med massasje. De er alle fast ansatt i heltidsstillinger med mindre de ønsker å jobbe deltid i perioder for eksempel hvis de er småbarnsforeldre. Alle terapeuter på DaiKai er glad i massasje selv og utveksler massasje og deler kunnskap med hverandre hele tiden. De har også nok pauser mellom massasjene i løpet av dagen, slik at de er i god form og fokuserte når de møter deg. Du kan selvfølgelig velge mellom flere gode massasjetyper, med eller uten olje, og i tillegg vil terapeuten din alltid tilpasse trykk, fokus, rytme og grep til det som virker riktig for deg akkurat da. Ingen dager er helt like.


Gjør gjerne noen dype yoga-pust etter at du har lagt deg ned på massasjebordet. Tenk på at nå har du helt fri og at du bokstavelig talt er i trygge hender. Prøv å få med en ekstra meditasjonseffekt av å bevisst bare legge merke til hvordan det kjennes der du blir berørt, og hvis det dukker opp andre tanker så bare observer dem, la dem flyte og led oppmerksomheten tilbake til massasjeopplevelsen. En massasje på DaiKai skal være sunn for deg, noe du gleder deg over mens du er hos oss og tenker tilbake på med glede lenge etterpå. Både god massasjekunst og blomsterkunst gjør verden litt bedre. 


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR