HØYKVALITETS MASSASJER

FRA SVÆRT KVALIFISERTE OG ERFARNE TERAPEUTER


GENERELLE RÅD

Når du skal motta massasje hos oss får du skifte (med unntak av for hode- skulder massasjen) til en myk pysjamaslignende drakt som blir utdelt på DaiKai, og du får et par nye tøfler. Tøflene kan du ta med deg hjem etterpå.
Det kan være lurt å gå på toalettet før massasjen begynner. Unngå å drikke alkohol på forhånd for å få best effekt av massasjen. Etter massasjen får du servert en kopp med grønn te og du kan forsyne deg med vann og frukt i vårt avslapningsrom. Hos oss skal det være helt stille, derfor ønsker vi at du slår av mobiltelefonen før du går inn i vår retreat, og videre at du snakker med lav stemme eller hvisker for å unngå å forstyrre andre. Dette gjelder også i avslapningsrommet etter massasjen.
Dersom du har noen spesielle spørsmål eller forhold vi må ta hensyn til (sykdom, graviditet, skader) må du informere resepsjonisten, helst allerede når du bestiller din massasje. Hvis du har skader eller sykdommer og er i tvil om du bør ta en massasje, vennligst avklar med din lege før du kommer til oss. Vi er ikke et behandlingssted for allerede oppståtte skader eller sykdommer, men fokuserer på forebyggende helse, avslappende, antistress og velvære. Alle våre massasjer bidrar til å løse opp stramme muskler, balansere spenningene mellom muskler, bindevev og skjelett, forbedre de viktigste typer sirkulasjon i kroppen og gi signaler til hjernen om hvordan de forskjellige delene av kroppen har det.

HVOR DYP MASSASJE BØR DU HA?

Den første utfordringen når det gjelder å finne hvilket massasjetrykk som er det rette for deg er å kunne ha et felles språk om det. Namikoshi Shiatsu i Japan har definert følgende fire nivåer av trykk

MYKT /Lite trykk

Bare litt mer enn berøring, passer til barn, eldre og de som er særlig sensitive for berøring.

MYKT /Lett trykk

Terapeuten trykker lett, forsiktig og langsomt. Lett trykk passer for sensitive personer som har en tendens til å kjenne smerte når deblir trykket på.

MIDDELS /Moderat trykk

For de som føler seg komfortable med å bli trykket på. Selv om trykket kan føles litt ukomfortabelt til å begynne med, vil følelsen gradvis bli mer behagelig etter hvert som musklene slapper av. Dette er det ideelle trykket for de fleste.

DYPT /Sterkt trykk

Trykket økes gradvis mens terapeuten konsentrerer kraften på et mindre område og legger vekten på. DaiKai's terapeuter bruker alltid de første minuttene til å vurdere hvor mye trykk som generelt er riktig for deg, og så begyner de litt mykere og øker trykket etter hvert til det nivået. De spør underveis "Is the pressure OK?" og du får mulighet til å uttrykke ønsker om mer eller mindre trykk. Det er nok å si når som helst “Softer please” eller “Harder please”. Husk at det ofte er bedre å få en dyp massasje ved å bruke moderat trykk over litt lengre tid enn sterkt trykk med kortere tid. Og at det kan variere hvor sterkt trykk eller dyp massasje du vil ha i forskjellige perioder.

Uansett, det skal alltid kjennes behagelig, ikke be om trykk som gjør direkte vondt. God fornøyelse!

Massasjetype

VÅRE MASSASJER

For velvære, avslapning, antistress og forbedret sirkulasjon. En anledning til å kjenne hvordan kroppen har det, og få tilbake den gode følelsen av ro som du nesten har glemt i hverdagen.

Massasjetype Minutter Pris (kr, inkl mva)
Kinesisk Tui Na 60, 90, 120 1350/2025/2700
Japansk Shiatsu 60, 90, 120 1350/2025/2700
Aromaoljemassasje 60, 90, 120 1350/2025/2700
Aromaoljemassasje – kinesisk stil 60, 90, 120 1350/2025/2700
Ansiktsmassasje 60, 90 1350/2025
Kinesisk fotmassasje m/skulder* 60, 90 1350/2025
Hode-nakke- skulder massasje* 30, 60 750/1350
Chi-massasje, mageregionen** 30, 60 750/1350
Massasje for gravide 60, 90 1350/2025
Babymassasje 60, 90 1350/2025
To timers spesialtilpasset massasje 120 2700

* Sittende i en dyp lenestol, godt egnet for gravide. Ansiktsmassasjen kan også foretas sittende. ** Kun i kombinasjon med en av våre andre massasjer.

ANBEFALTE PAKKER

For bursdager, jubileer, belønninger, noe å feire eller litt hverdagsluksus. Det er mulig å sette sammen gode kombinasjoner av alle våre massasjetyper. Her har vi samlet noen anbefalinger av massasjer som vi synes passer godt sammen. Firhendig massasje betyr massasje fra to terapeuter samtidig, det vil si krever 2x60 min gavekort.

Massasjetype Minutter Pris (kr, inkl mva)
Øst møter Vest 60, 90 1350/2025
Kroppsmassasje*** & Fot 120 2700
Ansiktsmassasje & Fot 120 2700
Firhendig Tui Na 60 2700
Firhendig Shiatsu 60 2700
Firhendig Aromaoljemassasje 60 2700
Firhendig Fot & Hode/nakke/skulder 60 2700
*** Velg mellom kinesisk Tui Na, japansk Shiatsu eller Aromaoljemassasje.
Kinesisk Tui Na

Kinesisk Tui Na

Kinesisk Tui Na massasje er en rask og rytmisk helkroppsmassasje som kombinerer massasje og ­akupressurteknikker som varierer mellom lett stryking og dypt arbeid i vevet. Massasjen blir utført mens du ligger på en massasjebenk iført et komfortabelt og mykt pysjamaslignende antrekk spesielt designet for dette formålet. Tui Na gir deg en dyp avslapning ­etterfulgt av fornyet energi.

Vår kinesiske Tui Na massasje følger tradisjonell ­kinsesisk medisinsk teori om flyten av Qi (energi) ­gjennom meridianene (energikanaler). Ved bruk av varierte massasjegrep og trykking masseres bløtvevet (muskler og sener) i kroppen. Akupressur teknikker langs meridianene og manipulasjoner blir benyttet med det resultatet at du får en økt gjennomstrømming gjennom blod- og lymfesystemet, noe som bidrar til at kroppen lettere kan hele seg selv.

Japansk Shiatsu

Japansk Shiatsu

Japansk Shiatsu er en sakte, dyp og beroligende helkroppsmassasje som blir gitt i tradisjonelle ­japanske rom på tatamimatter på gulvet eller på et vanlig ­massasjebord. Terapeuten jobber lenge på hvert enkelt av de forskjellige shiatsupunkter på kroppen enten ved bruk av fingertuppene, spesielt tomlene, ­albuene eller håndbakene. Massasjen blir gitt gjennom et mykt, komfortabelt antrekk som er spesielt laget slik at terapeuten kan applisere trykk presist på spesielle punkter på kroppen. Shiatsupunkter blir kalt "Tsubo" på Japansk, og har også blitt påvist med moderne vitenskaplige metoder å være viktige punkter i kroppen.

OLJEMASSASJER

OLJEMASSASJER

Våre oljemassasjer utføres med en ren baseolje (druekjerneolje) tilsatt noen dråper velduftende aromatisk olje etter valg. Du kan velge hvor dyp massasje du ønsker, alt fra en svært lett massasje på huden til en dyp bindevevsmassasje.
Ved resepsjonsdisken får du velge mellom syv ulike ­oljer som har ulike effekter på kroppen ­(beroligende/avslappende/oppkvikkende). Oljen blir delvis ­absorbert i huden, og etter massasjen bruker terapeuten et varmt og fuktet håndkle til å vaske bort rester.

AROMAOLJEMASSASJE -KINESISK STIL

AROMAOLJEMASSASJE -KINESISK STIL

Vår aromaoljemassasje er en rask og rytmisk ­helkropps- massasje med olje som kombinerer ­massasje og akupressurteknikker fra tradisjonell kinesisk massasje og varierer mellom lett stryking og dypt arbeid i vevet. Mye oppmerksomhet på hode, skuldre og rygg.

Chi massasje, mageregionen

Chi massasje, mageregionen

En myk, rolig og relativt dyp massasje basert på Chi Nei Tsang, som anbefales som et tillegg til en av våre andre massasjer når du kjenner at du har spenninger eller vil bedre sirkulasjonen i mageregionen.

KLASSISK OLJEMASSASJE - VESTLIG/SVENSK STIL

KLASSISK OLJEMASSASJE - VESTLIG/SVENSK STIL

En langsom helkroppsmassasje med varierte lange rolige, glidende grep, inkludert lett stryking, dyp knaing, tapping og friksjon. Mye oppmerksomhet på ryggen og beina.

Ansiktsmassasje

Ansiktsmassasje

Asiatisk inspirert ansiktsmassasje som begynner med makeupfjerning og rens av huden, etterfulgt av både trykk på ansiktets shiatsupunkter og strykninger for å tøye ut de mange små musklene i ansiktet. I tillegg blir huden eksfoliert og behandlet med en god fuktighetsgivende ansiktsmaske og du får massasje av armer og skuldre eller nakke mens masken virker. Hudpleieproduktene kan også kjøpes i resepsjonen.

Øst møter vest

Øst møter vest

”Øst møter Vest” omfatter teknikker fra Kinesisk Tui Na og fra Klassisk oljemassasje. Den starter med en energisk kinesisk Tui Na massasje som inkluderer akupressur­punktene og mye fokus på rygg og skuldre, og går så over til en langsom myk, oljemassasje for musklene og lymfesystemet. Aromaoljemassasjen med varm olje begynner ved føttene og dekker hele kroppen med rolige strøk i retning mot hjertet.

Kinesisk fotmassasje/ refleksologi

Kinesisk fotmassasje/ refleksologi

Vår kinesiske fotmassasje starter med et lindrende fotbad av urtete mens du sitter i en av våre komfortable massasjestoler i behagelige omgivelser med levende lys, rennende vann og beroligende østlig inspirert musikk. Mens føttene bløtlegges mottar du ca 15 minutter massasje av hode, nakke og skuldre. Deretter blir stolen lent helt tilbake i nær liggende stilling mens terapeuten konsentrerer seg om å påføre trykk under føttene etter et spesielt program (refleksologi) som tradisjonelt har hatt som hensikt å stimulere hvert av kroppens indre organer. Tilslutt masseres leggene opp til knærne. Behandlingen avsluttes med en mild fotskrubb etterfulgt av en ny fotvask. Det er uansett ikke bare føttene som blir myke og avslappet, men også resten av kroppen føles oppkvikket og det er deilig å spasere etterpå.

Hode/skuldermassasjen

Hode/skuldermassasjen

Hode/skuldermassasjen gis i en god, behagelig lenestol. Massøren gir ca. 15 minutters massasje på skuldre, nakke og øverste del av ryggen, 10 minutter på hodet og avslutter med 3 minutter på armene.

Massasje for gravide

Massasje for gravide

Vi har tilpasset vår klassiske oljemassasje (uten aromatiske oljer for sikkerhets skyld) slik at den ved hjelp av spesialputer for gravide kan gjennomføres i en behagelig stilling (mest sideleie) med spesiell fokus på gravides behov. Vår hode-nakke-skulder massasje, fotmassasje eller ansiktsmassasje, alle utført i stoler, passer også godt for gravide.

Babymassasje

Babymassasje

En av våre instruktører forklarer prinsippene for babymassasje og viser først hvordan mor kan massere babyen sin. Deretter får mor massasje resten av tiden mens babyen enten ligger i vognen sin eller på mors fang.

EKSKLUSIVT MASSASJEKURS (FOR 2 PERSONER)

EKSKLUSIVT MASSASJEKURS (FOR 2 PERSONER)

Dette er en opplevelse som er vel verd å prøve. Tid for hverandre, i en vakker suite helt for dere selv. En topp-kvalifisert instruktør tilpasser dette kurset til akkurat det dere ønsker eller trenger.
Sett av 3 timer til å lære enkel “hjemme-massasje” og samtidig få massasje selv. En av våre instruktører har en samtale med dere for å kartlegge deres behov, gir en innføring i utvalgte massasjeprinsipper etterfulgt av demonstrasjon og instruksjon på dere etter tur. Deretter bytter dere på å praktisere på hverandre 30 minutter hver, og på slutten kommer instruktøren tilbake og serverer te og frukt og dere kan få svar på eventuelle spørsmål som har dukket opp underveis. Dette kurset kan bestilles på samme måte som dere booker en massasje, dere kan komme på kort varsel, når det passer for dere.

To timers spesialtilpasset massasje

To timers spesialtilpasset massasje

Forklar terapeuten hva du trenger og få en helt unik sammenhengende to timers massasje med utvalgte elementer fra alle våre massasjetyper i en helhetlig kombinasjon helt tilpasset akkurat dine behov. Du kan avtale med terapeuten før massasjen begynner hvor dypt og hvor mye tid du ønsker på hver del av kroppen - ansikt, hode, nakke, skuldre, rygg, armer, hender, mage, hofter, ben, føtter - eller du kan også bare forklare hva du generelt ønsker å oppnå og overlate til terapeuten å foreslå den beste sammensetningen akkurat for deg.

Om suitene våre

Om suitene våre

For en litt mer privat, eksklusiv pakke eller behandling har vi også to flotte suiter (kr 500 ekstra). Suitene har eget avslapningsrom i tilknytning til massasjerommet.